MENIU

Pasitikimui:

  • Putojantis vynas "CAVA Pere Ventura" (750ml)

  • Krevetės užkandis marinuotas yuzu ir laimo sultyse pateikiamas su ridiku, paskanintas ožkos sūriu bei riešutais

  • Canape su vištienos paštetu, paskaninta Džiugo sūrio traškučiu 

  • Canape su ožkos sūrio rutuliuku paskaninta gervuoge ir aviete 

Karštas patiekalas:

  • Oto filė, paskaninta žolelėmis, pateikiama su kuskusu bei moliūgų kubeliais, apkepta cukinija, ir svieste keptais pastarnokais 

  • Patarška, pagardinta voveraitėmis, pateikiama su bulvytėmis, keptomis svieste sezoninėmis daržovėmis 

Gėrimai:

  • Caprice De Colombelle, Cote de Gascognele IGP (150ml) 

  • Raudonas vynas Altemura Apulo Primitivo Negroamaro Italija (150ml) 

  • Kava, arbata ir stalo vanduo su citrina ir mėtomis.

Artboard 1 copy 9_2x_edited.jpg